Brownies

Hi.
Nak buat iklan jap. Aku ada jual brownies. 
Brownies aku buat ni serious sedap. Hihi.


Yang ni yang takda topping. Takda topping pun dah sedap. Hihi


Yang ni topping campur. Customer request nak macam ni. 


Yang ni topping kacang gajus. Customer request jugak. 

Ada lagi topping lain, contohnya Kitkat Green Tea/Chocolate, M&M, Chocolote chips, Nutella, Oreo etc. 

Boleh order via whatsapp: +6013-6320943

Area Kulai, Benut, Pontian dan Rengit boleh COD atau nak ambik sendiri kat  rumah pun boleh.

Harga tak mahal pun. Yang takda topping RM 35
Yang ada topping (boleh request nak apa) harga dia RM 45.






"I can forgive but how can I forget those hurtful words." -HN, 2015



The best I've ever had.

Congratulation Zwa! #NOHZWA #eday

Buku puisi

Kadang rasa kelakar dengan sesetengah orang yang kritik tentang itu dan ini. Contohnya pasal buku puisi.

Ada yang cakap,

"merosakkan bahasa sendiri"  --kau dah try baca?

ada yang cakap

"buku sampah macam ni pun ada orang beli" --sedangkan sampah pun ada orang beli, inikan pulak buku.

"entah apa yang dikata deep hingga ke dasar hati pun tak tahu" --mana tahu tak deep? Baca senyap-senyap eahhh? Huhu

"buku macam nilah yang buatkan melayu lupa tentang seni bahasa lama" --Like seriously? Lupa tentang seni bahasa lama. Apa je seni bahasa lama yang kau tahu?

Kelakar k. Sebab orang yang kritik tu pun tak guna bahasa melayu lama untuk berkata-kata. Lagi satu, kau baca pulak buku puisi zaman dulu. Takyah zaman dulu sangat lah, cukup lah sekolah menengah belajar komsas. Tu pun kau malas nak baca. Eleh sangat.

Pada aku, mereka-mereka buat puisi ni punya rasa tersendiri. I mean bila dia rasa tentang sesuatu, dia luahkan dengan cara menulis. Dia tak dapat nak luahkan dengan kata-kata mungkin. Oh and tak semua buku puisi tak deep. Elehh kau hati batu memang lah tak rasa pape. Hehh!

K sekian.